Strikkekurs for deg som tror du ikke kan strikke med 2 tråder

Nå får du online strikkekurs som tar deg fra begynnelsen til ferdig Fjeldroselue! Få motivasjonsvideoer, gratis oppskrift og teknikkvideoer til alle teknikkene du trenger for å fullføre de to Fjeldroseluene. 

Meld deg på nå!

Instruksjonsvideoer

Du får videoer som viser deg alle teknikkene du trenger til både den originale fjeldroseluen og til den nyeste modellen med dusk ulike luer. Med tilgang i et helt år.

Gratis oppskrifter

Du får gratis oppskrift til den originale Fjeldroselua og til Fjeldroselue med dusk.

Motivasjonsvideoer

Jeg vet hvordan det er å gå ut med høy kneføring - jeg vet at det kan være gull å få litt motivasjon underveis - derfor får du noen egne motivasjonsvideoer.

Kurset er tilgjengelig nå

Du kan melde deg på kurset når du vil. Du får alle modulene utdelt fordelt på den første uken, men du har tilgang til all informasjonen i 12 måneder fra oppstart.  

 

 

Slike kan du strikke også!

 

Hva koster kurset og hva får du?

Mer enn 20 motivasjons- og teknikkvideoer som viser deg alle teknikker du trenger på veien til ferdig lue.

4 gratisoppskrifter til verdi 240 kroner - oppskrift til den originale Fjeldroselua og den nye med dusk - i tillegg får du både oppskrift til luksusversjonen i angora og den versjonen strikket i Soave fra Mondial.

I tillegg får du tilgang til en Facebook-gruppe som er kun for dere Fjeldrosestrikkere her på kurset. Her kan dere hjelpe og heie hverandre fram til ferdig lue. 

Alt er tilgjengelig i 12 måneder

Og alle filer kan lastes ned

Pris: 500 kroner

Meld deg på nå

Få oppskrifter, teknikkvideoer, motivasjonsvideoer og tilgang til en lukket Facebook-gruppe hvor vi hjelper hverandre.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.